HORARI: de dilluns a divendres de 9:30h a 13:30h i de 16:30h a 19:30h - Dissabtes: de 10h a 14h.

Sobre Antipodes Travel


G'day, Kia Ora, Bula !

Antipodes Travel és una agència especialitzada en viatges a Oceania. Des de gener de 2014, Marta Casals i Xavier Urpí ens fem càrrec d'aquest projecte. La primera vegada que vam viatjar a Nova Zelanda, vam tenir molt clar que el país ens havia atrapat per sempre. Després de 12 anys en el sector turístic a Barcelona i repetits viatges a Oceania, vàrem decidir fer un gir radical a la nostra vida i deixar-ho tot per anar a la recerca del nostre somni: viure a Nova Zelanda! Un cop a allà, també vam conèixer diferents punts d'Austràlia i Illes del Pacífic. A la nostra tornada, ens hem estat dedicant a Ganesha Travel, agència especialitzada en viatges a mida i d'aventura arreu del món, però sempre amb el cor posat a Oceania, continent que hem seguit visitant diverses vegades per conèixer al màxim i oferir una gran especialització tant a altres agències de viatges com a particulars. Tenim clar que volem apropar aquest continent tan llunyà a tanta gent com sigui possible, perquè estem segurs que tothom se n'acaba enamorant!

Des de Parcs Naturals, fiords, guèisers i glaceres fins a platges paradisíaques, cangurs, coales i kiwis, tenim el títol atorgat per Turisme d'Austràlia i per Turisme de Nova Zelanda per gestionar viatges adaptats a totes les necessitats. Si busques un viatge a Oceania, contacta'ns per trobar la millor opció!

Estàs preparat per descobrir l'altra banda del món? Les nostres Antípodes!

L'equip d'Antipodes Travel


Xavier Urpí

Enamorat d'Oceania, combina sempre que pot les seves dos grans passions: bussejar i viatjar per conèixer noves destinacions i cultures. Amb ell coneixereu des dels aborígens australians als maoris de NZ, des d'Uluru a Akaroa i tota la fauna australiana. Amb gran experiència dins del sector turístic i havent passat llargues temporades per Downunder, sense dubte descobrireu les Antipodes amb nosaltres!


Marta Casals

Amant dels esports i trekkings arreu del món, és l'aventurera de l'Equip Antipodes Travel. Té el cor a Oceania i el cap a les estrelles del Lake Tekapo. Us portarà a descobrir la natura única de Nova Zelanda, els animals d'Austràlia, les cultures ancestrals i els peixos i coralls d'Illes del Pacífic ... Amb més de 15 anys d'experiència en turisme, segur que us troba el gran viatge que us mereixeu!  


Jordi Ribas

Apassionat dels viatges i de conèixer noves cultures, és també un gran coneixedor de destins arreu del món. Les seves principals motivacions són la naturalesa i el contacte amb la gent del país, per tal d'entendre millor i fer conèixer la essència i l'esperit de les destinacions, els seus paisatges singulars i la riquesa de patrimoni, tan humà com natural i històric.

Antipodes Travel

C/ Fontanilles, 15

17002 Girona
Telèfon: 972 42 61 78
info@antipodes.cat

Troba'ns també a:
Facebook i a Twitter

CIF: B-17698382
Títol Llicència: GC D - 1017

Registre mercantil de Girona, Tomo 1766 - Foli 104Formulari de contacte

 
 
 *     Captcha plugin 2+ for Joomla from Outsource Online  

Tots els camps amb * són obligatoris.