HORARI: de dilluns a divendres de 9:30h a 13:30h i de 16:30h a 19:30h - Dissabtes: de 10h a 14h.

Austràlia Downunder
+

Austràlia Downunder

Una aventura amb guia de parla hispana per conèixer les grans ciutats australianes, Sydney i Melbourne, a més de l'única estructura viva que és visible des de l'espai, la Gran Barrera de Corall, un paradís de colors i sensacions.

Llegir més...
Ruta al Red Centre
+

Ruta al Red Centre

Ruta des de Melbourne, important centre cultural d'Austràlia ple d'edificis victorians, passant per vinyes i fins arribar al màgic "Red Centre" australià, al bell mig del país i amb indrets tan significatius per la cultura aborigen com Uluru.

Llegir més...
Austràlia Occidental
+

Austràlia Occidental

Viatge per conèixer l'oest d'Austràlia, una autèntica aventura des de la llunyana ciutat de Perth fins a les meravelles naturals de la costa de l'Oceà Índic, com Kalbarri, Shark Bay o Ningaloo, conegut pels peixos més grans del món, els taurons balena.

Llegir més...
De Sydney a Cairns
+

De Sydney a Cairns

La costa oriental australiana, entre la cosmopolita ciutat de Sydney fins a Cairns, guarda alguns dels tresors més espectaculars del món, com l'illa de sorra més gran del món, Fraser Island o Whitsunday Island, sense oblidar la Gran Barrera de Corall.

Llegir més...
El millor de NZ
+

El millor de NZ

Nova Zelanda és un dels països més espectaculars del món, amb uns paisatges naturals de grans muntanyes, fiords, volcans i glaceres que difícilment es pot plasmar en una fotografia. Amb aquesta sortida coneixeràs el millor del país.

Llegir més...
Aotearoa
+

Aotearoa

Sortides amb guia de parla hispana per Aotearoa, tal i com coneixen Nova Zelanda els habitants originaris, els maoris. Unes illes de paisatges únics que han servit de plató en nombroses pel·lícules, com la saga dels Senyor dels Anells.

Llegir més...
Illa Nord Activa
+

Illa Nord Activa

Ruta des d'Auckland fins a Wellington, passant pels paisatges més espectaculars de l'Illa Nord, com Tongariro, i gaudint-la de forma activa baixant pel Whanganui River amb canoa o travessant amb bicicleta el congost Karangahake.

Llegir més...
Illa Sud a fons
+

Illa Sud a fons

Ruta al teu aire amb cotxe per la Illa Sud de Nova Zelanda, on la naturalesa desborda els nostres sentits amb paisatges increïbles de muntanyes, llacs i fiords que ofereixen un marc incomparable per fer senderisme o esports d'aventura. 

Llegir més...